Zangles

 

 

Er bestaan twee soorten van zingen.
Je kunt je best doen om zo goed mogelijk te zingen.
Of je kunt zingen wat er in jou leeft, moeiteloos.


JAN KORTIE

 

De zangstem is persoonlijk en ongrijpbaar. Toch gaan we tijdens de lessen proberen de stem te begrijpen en zichtbaar/hoorbaar en compleet te maken. Samen gaan we op zoek naar je eigen stem, naar een vrije manier van klank maken en zingen. Een boeiend proces. Het vraagt veel durf, durf om jezelf te laten zien/horen en durf om te zingen wat er in jou leeft. Durf jij??? 

Zangles is er voor iedereen vanaf 10 jaar, of je nu klassiek zingt of liever popmuziek. Je kunt individueel of in een groepje les krijgen. De zanglessen vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte aan huis. Wil je meer informatie over inhoud van de lessen en de tarieven dan kun je contact met me opnemen.


Zangworkshop

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groep vrienden/vriendinnen of collega's? Samen kunnen we wensen en mogelijkheden op elkaar afstemmen. De workshop kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte aan huis (maximaal 12 personen) of op een zelf gekozen locatie (hier moet dan wel een piano aanwezig zijn). Heb je vragen over mogelijkheden of tarieven neem dan contact met me op.

Koorstemvorming

Rekening houdend met de wensen van koor en dirigent werken we tijdens een (deel van een) koorrepetitie aan bijvoorbeeld klank. We werken vanuit ieders eigen, persoonlijke klank naar een aangename koorklank. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven neem dan contact op. 

Kadobon

Op zoek naar een origineel kado? Geef eens één (of meerdere) zangles(sen) kado! Voor meer informatie en kosten kun je contact opnemen.